750 gr fasulye
1 adet soğan
1 adet domates
250 gr kıyma
2 yemek kaşığı salça
sıvıyağ
tuz
Soğanları yemeklik küp küp doğrayın. Sıvıyağ da soteleyin.Pembeleşince kıymayı ekleyerek kavurun.Sonra domatesleri küp küp doğrayın ve ekleyin. Salçayı da ekleyerek kavurun.Fasulyeleri boylamasına 2 ye bölün.Bol su ile yıkayın.En son fasulyeleri,tuzu ekleyerek pişirin.Fasulyelerin yumuşamasından anlayabilirsiniz.Fasulyeye bana göre lezzet katan bu yemeğin kısık ateşte uzun süre pişmesidir.Ama düdüklü tenceredede 15 dk pişirebilirsiniz...Afiyetler olsun....
Etiketler:
ET YEMEKLERİ,
Fasulye nasıl pişirilir,
hisar,
kıymalı fasulye,
paşabahçe,
SEBZE TARİFLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder