Menu

15 Ocak 2015 Perşembe

KAĞIT KEBABI

500 gr  kuzu kuşbaşı
10  adet  Arpacık soğan
1 adet patates
1 adet havuç
5 adet mantar
Karabiber, Pulbiber, kimyon, tuz
Sıvıyağ



Sıvıyağı  tencereye alın. İçine arpacik  soğanları  ve eti  koyarak  sotelemeye  başlayın. Patatesleri, havucu küp küp doğrayın. Mantarlari soyun ve doğrayın. Etlerin  üzerine ekleyin.  Baharatları koyarak 20 dakika pişirin.  Bu arada  yağlı  kağıtları  kesin. Icine  bir  miktar ,bir kişiye  yetecek kadar  koyun  ve zarf  şeklinde katlayın.

 Katlama yeri alta gelecek şekilde fırın tepsisine dizin. 200 derecede 20 dakika daha pişirin.

 Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.  Sevgiyle ve sihhatle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder