500 gr kuzu kuşbaşı
10 adet Arpacık soğan
1 adet patates
1 adet havuç
5 adet mantar
Karabiber, Pulbiber, kimyon, tuz
Sıvıyağ
Sıvıyağı tencereye alın. İçine arpacik soğanları ve eti koyarak sotelemeye başlayın. Patatesleri, havucu küp küp doğrayın. Mantarlari soyun ve doğrayın. Etlerin üzerine ekleyin. Baharatları koyarak 20 dakika pişirin. Bu arada yağlı kağıtları kesin. Icine bir miktar ,bir kişiye yetecek kadar koyun ve zarf şeklinde katlayın.
Katlama yeri alta gelecek şekilde fırın tepsisine dizin. 200 derecede 20 dakika daha pişirin.
Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. Sevgiyle ve sihhatle kalın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder