2 su bardağı pirinç
1 adet soğan
Kuru nane
Tuz
tavuk but
Tereyağı
Tavukları haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayın ve soteleyin. Üzerine pirinci, tuzu ve naneyide ekleyerek pirinçler tane tane olana kadar kavurun. Fırın tepsisini yağlayın. Önce pirinçleri koyup üzerine tavukları yerleştirin. Tavuk suyu varsa onu kullanın. Yoksa 4 su bardağı suyu ekleyerek 200 derecede pişirin. Afiyet olsun.
Etiketler:
tavuk büryan,
TAVUK YEMEKLERİ,
tavuklu pilav
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
Ohh mis gibi eline sağlık..
hem kolay hemde nefis lezzetlere bayılıyorum ellerinize sağlık sevgiler
teşekkürler....
aynen öyle banada çok pratik geliyor..teşekkür ederim
Yorum Gönder