SÜT SOSLU TAVUK




4-5 adet tavuk pirzola

1 çay bardağı süt
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber, Pulbiber, tuz, kekik
2 adet soğan
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağı


Soğanları ve sarımsağı yemeklik doğrayın ve tereyağında soteleyin. Peşinden salçayı ve baharatları ekleyin ve soteleyin. En son su ve sütü ekleyerek ocaktan alın. Tavukları borcama dizin. Üzerine sosu dökün ve alüminyum folyo ile kapatın. 200 derecede yarım saat kadar folyo ile pişirin sonra üzerini açarak yarım saat daha pişirin. Afiyetler olsun.

1 yorum:

sevdicann dedi ki...

Eline sağlık canım sunumu da çok güzel..

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting