Menu

5 Temmuz 2015 Pazar

KAŞARLI MANTARLI TAVUK SOTE



4-5 adet tavuk pirzola veya isterseniz 1 adet  göğüs
6-8 adet yeşil biber
250 gr  mantar
4-5 adet iri domates
sıvıyağ

üzerine;
Kaşar rendesi

Tavukları kuşbaşı şeklinde doğrayın. Ben tavuk pirzola tercih ediyorum yağlı olduğundan lezzetli oluyor. Sıvıyağda soteleyin. Biberleri ve mantarları doğrayın. Önce biberleri ekleyerek tavukla birlikte 5 dk pişirin. Suyunu salıp çekmeye başlayınca mantarları ekleyerek pişmeye bırakın. En son  küp küp doğranmış domatesi ekleyin ve pişirin. Piştikten sonra güveç kapılarına paylastırın. üzerine kaşar peyniri rendeleyin ve fırında kaşarlar eriyene kadar tutun. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder