Menu
▼
5 Temmuz 2015 Pazar
KAŞARLI MANTARLI TAVUK SOTE
4-5 adet tavuk pirzola veya isterseniz 1 adet göğüs
6-8 adet yeşil biber
250 gr mantar
4-5 adet iri domates
sıvıyağ
üzerine;
Kaşar rendesi
Tavukları kuşbaşı şeklinde doğrayın. Ben tavuk pirzola tercih ediyorum yağlı olduğundan lezzetli oluyor. Sıvıyağda soteleyin. Biberleri ve mantarları doğrayın. Önce biberleri ekleyerek tavukla birlikte 5 dk pişirin. Suyunu salıp çekmeye başlayınca mantarları ekleyerek pişmeye bırakın. En son küp küp doğranmış domatesi ekleyin ve pişirin. Piştikten sonra güveç kapılarına paylastırın. üzerine kaşar peyniri rendeleyin ve fırında kaşarlar eriyene kadar tutun. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder