BAYAT EKMEK PİZZASI

1 adet bayat ekmek
2 yumurta
1 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
yarım çay bardağından az sıvıyağ

üzerine:
sucuk
pastırma
mısır
biber
mantar
ceviz
kekik
kaşar

sos için,
ketçap

Bayat ekmekleri ufalayın.Süt,yumurta,sıvıyağ ve kabartma tozunu çırpın.En son ekmekleri ekleyerek hamur yogurun.İstediğiniz fırın kabınıza hamuru yayın.Elinizle istediğiniz incelikte düzleyin.İç  malzemelerinizi doğrayın.Önce hamurun üzerine ketçap sürün.





Ardından kaşar hariç doğradıgınız malzemeleri serpin.200 derecede 15 dk pişirin.







Sonra kaşarı rendeleyerek üzerine serpin.Kaşarlar eriyene kadar pişirin.En son kekik serperek servis yapın.

Harika bir bayat ekmek değerlendirme yöntemi ...Afiyetler olsun...



0 yorum:

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting