Menu

11 Mart 2015 Çarşamba

TAVUK BÜRYAN

2 su bardağı pirinç
1 adet soğan
Kuru nane
Tuz
tavuk but
Tereyağı

Tavukları  haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayın ve soteleyin. Üzerine pirinci, tuzu  ve naneyide ekleyerek pirinçler tane tane olana kadar kavurun. Fırın tepsisini  yağlayın.  Önce pirinçleri koyup üzerine tavukları yerleştirin. Tavuk suyu varsa onu kullanın.  Yoksa 4 su bardağı suyu ekleyerek 200 derecede pişirin. Afiyet olsun.

4 yorum:

  1. Ohh mis gibi eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. hem kolay hemde nefis lezzetlere bayılıyorum ellerinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  3. aynen öyle banada çok pratik geliyor..teşekkür ederim

    YanıtlaSil