- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı nescafe
- Yarım paket çikolata sos
- 1 su bardağı süt
Pasta tabanını süt ve nescafeyle ıslatın. Krem şantiyi sütle hazırlayın. İçine mandalina, armut ve halleyleri doğrayın. Siz istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz. Hepsini karıştırın. Pasta tabanına kubbe şeklinde koyun. Üzerine pişmaniye koyun. Üst tabanı istediğiniz kadar üçgen dilimlere bölün.
Ben 6 parçaya kestim. Sütlü nescafe ile ıslatın ve harcın üzerine aralarda boşluk kalacak şekilde yerleştirin. Boşluklara pişmaniyeyi koyun. Üzeri için yarım paket çikolata sosu 1 su bardağı sütle hazırlayın ve keklerin üzerine gelecek şekilde dökün. Pişmaniye beklediğinde sönecektir. O yüzden çok bekletmeden servis yapın. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder