PİŞMANİYELİ PASTA




  • 1 adet hazır pasta tabanı
  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 6 adet halley
  • 1 adet mandalina
  • yarım adet armut
  • Pismaniye
  • Islatmak için;
    • 1 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı nescafe
    üzerine;
    • Yarım paket çikolata sos
    • 1 su bardağı süt

    Pasta tabanını süt ve nescafeyle ıslatın. Krem şantiyi sütle hazırlayın. İçine mandalina, armut ve halleyleri doğrayın. Siz istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz. Hepsini karıştırın. Pasta tabanına kubbe şeklinde koyun. Üzerine pişmaniye koyun. Üst tabanı istediğiniz kadar üçgen dilimlere bölün.
    Ben 6 parçaya kestim. Sütlü nescafe ile ıslatın ve harcın üzerine aralarda boşluk kalacak şekilde yerleştirin. Boşluklara pişmaniyeyi koyun. Üzeri için yarım paket çikolata sosu 1 su bardağı sütle hazırlayın ve keklerin üzerine gelecek şekilde dökün. Pişmaniye beklediğinde sönecektir. O yüzden çok bekletmeden servis yapın. Afiyet olsun.








    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting