TAVUK BÜRYAN

2 su bardağı pirinç
1 adet soğan
Kuru nane
Tuz
tavuk but
Tereyağı

Tavukları  haşlayın. Tereyağını eritin. Soğanı yemeklik doğrayın ve soteleyin. Üzerine pirinci, tuzu  ve naneyide ekleyerek pirinçler tane tane olana kadar kavurun. Fırın tepsisini  yağlayın.  Önce pirinçleri koyup üzerine tavukları yerleştirin. Tavuk suyu varsa onu kullanın.  Yoksa 4 su bardağı suyu ekleyerek 200 derecede pişirin. Afiyet olsun.

4 yorum:

sevdicann dedi ki...

Ohh mis gibi eline sağlık..

kolay yemek tarifleri dedi ki...

hem kolay hemde nefis lezzetlere bayılıyorum ellerinize sağlık sevgiler

Unknown dedi ki...

teşekkürler....

Unknown dedi ki...

aynen öyle banada çok pratik geliyor..teşekkür ederim

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting