SEMİZOTLU GÖZLEME



Bu sosu her böreğe yakıştırıyorum.Çünkü inanılmaz çıtırlık katıyor ve el açması tadı veriyor.Yiyen herkes sosunu soruyor :)) hal böyle olunca bende de favori oldu...

3 adet yufka(her yufkadan 2 adet gözleme çıkıyor)
yarım bağ semizotu
100 gr peynir
pulbiber

sosu için;
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı un
1 yemek kşaığı sirke

kızartmak için ;

sıvıyağ

Sos malzemelerini karıştırın.boza kıvamında bir sosunuz olacaktır. Semizotunu doğrayıp,peynir ve puibiberle karıştırın. Yufkayı serin.Ortadan 2 ye bölün.Üzerine sostan bir miktar dökün.Orta kısmına  harcınızı koyun.Zarf şeklinde kapatın.Çok az yağda arkalı önlü kızartın.
 El açması tadında gözlemeleriniz hazır...

0 yorum:

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting