150 gr tel kadayıf
1 yumurta
Yarım yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
içine; Kaşar peyniri
Kızartmak için birkaç parça tereyağı
Hazırlanışı;
Kadayif hariç tüm malzemeleri karıştırın. Kadayıfları didikleyin. Sosa batırarak tüm kadayıfı sosa bulayın. Çok az tereyağı ile tavayı yağlayın. Kadayıfın yarısını tavaya koyun. Kaşar peyniri dilimleyerek üzerine serin. Kalan kadayıfı kaşarın üzerine koyun. Ocakta kontrollü bir şekilde pişirin. Afiyet olsun.
Etiketler:
BÖREK TARİFLERİ,
BÖREKLER,
HAMUR İŞİ TARİFLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder