SOSLU PALAMUT BUĞULAMA

2 adet  palamut
Yarım  adet  patates
Yarım  adet  soğan
Yarım  adet havuç
1 adet  defne yaprağı
Sarmisak
Tuz
Karabiber

Palamutlari  yıkayın  ve dilimleyin.  Patates, havuç ve  soğanı rendeleyin.  Çok az  sıvıyağda  soteleyin.  Sarmisagi  ve  tuzu ekleyerek pişirin.  Çok  pisirmenize  gerek yok. Üzerine  su ilave edip  ocaktan alın.  Balıkları  fırın  kabına yerleştirin.

Üzerine  karabiber ve  tuz  serpin. Hazırladığınız harcı  balıkların  üzerine  dökün.


Üzerini  folyo  ile kapatın.  200  derecede  pişirin.  Balıkların  pisme  durumuna göre süre  değişebilir.  Son 10 dk  üzerini  açın. Izgara  kısmında  kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting