- 500 gr kuşbaşı
- 3 adet patlıcan
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Karabiber, tuz, pul biber
- Kızartmak için sıvı yağ
Beşamel sos için;
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı margarin
Üzeri için;
- Kaşar rendesi
Üzerine etleri koyun. Bir yandan margarini eritin. Unu koyarak pembeleşene kadar kavurun. Pembeleşince üzerine sütü ekleyin. Koyulaşana kadar pişirin. Pişen sosu etlerin üzerine paylaştırın.
Fırının üst rafına koyarak 10 dakika 200 derecede pişirin. Sonra üzerine kaşar rendesi ekleyerek 5 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder