ÇİKOLATALI PARFE











  • 1 paket çifte kavrulmuş petibör büskivi
  • 1 paket kakaolu krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • yarım su bardağı hindistan cevizi
  • fındık, ceviz(istediğiniz kadar)
  • üzerine:
  • çikolata sos
Krem şantiyi sütle çırparak koyu kıvam almasını sağlayın. Petibörleri elinizle ne iri nede ufak olacak şekilde kırın. Tüm malzemeleri karıştırın. İstediğiniz bir kalıba streç geçirin ve karışımı dökün. Buzdolabında 2-3 saat vaktiniz yoksa dein dondurucuda 1 saat bekletin. Servis yapmadan üzerine çikolata sos dökün. Afiyet olsun.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
secretpatisseria Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting